BAŞIBÜYÜK İLKOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her tür fırsatın sağlandığı bilgili, becerili, dürüst, ahlaklı ve vatanına milletine bağlı öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00 13:45
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kulabasibuyuk.meb.k12.tr

Adres - Başıbüyük Mahallesi Merkez Sok No246 Kula/ MANİSA

Yerleşim Yeri - Başıbüyük Mahallesi. Merkez Sokak no:222

Adres - Başıbüyük Mahallesi Merkez Sok No246 Kula/ MANİSA

Ulaşım Tüm öğrencilerimiz Başıbüyük Köyünde oturmaktadır. Öğretmenler ise özel araçlarıyla Kula Merkez´den gelip gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 129 Km. İlçe merkezine uzaklık 12.2 Km